18 Nisan 2014 Cuma

Göktürk'ün Amerikalısı: West side bistro

Amerika’da doğup büyümüş Deniz Tunca hasret kaldığı lezzetleri İstanbul’da bulamayınca Göktürk’teki West Side’i açmış. Fabrikasyona kaçmamış, butik bir hamburgerci burası. Hamburger etlerini günlük hazırlıyorlar, hamburgerleri gerçek bir Amerikan hamburgeri kadar yağlı olmasa da İstanbul’daki birçok yere göre iyi.

Hamburger etinde bir miktar Antrikot kullanmaları fark yaratmış. Hamburger ekmeklere özen göstermişler, etin lezzeti gölgede bırakacak kadar iyi. Cevizli salataları etlerin yanına çok yakışıyor. Patatese güzel bir sos yapmışlar ama müşteri donmuş seviyor diye donmuş patates servis ediyorlar, umarım en yakın zamanda taze patateslere geçerler.
 
 
Baharatlı tatları sevenler chicken fingersi deneyebilir. Marine edilmiş antikot ise şimdiden favorim oldu. Kaliforniya usulü rokfor peynirli pizzada mahcup etmiyor. Elektrik fırın yerine odun ateşiyle yapsalar harika olur.
 
Muzlu nutellalı sigara böreği yaratıcı bir tatlı ama cup cake-browni arası kekleri bağımlılık yaratacak bir lezzet, bu kek doğum günü kutlamaları için biçilmiş kaftan.
http://www.westsidecafebistro.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder